Cum se face livrarea?

Livrarea se face prin Curierat Rapid.

Cat costa livrarea?

Costul de livrare pentru comenzile cu valori sub 300 de lei este de 30 lei indiferent de zona de livrare.

Livrarea prin curier este gratuita pentru orice comanda cu valoare minima de 300 lei.   

In cat timp imi vor fi livrate produsele comandate?

In functie de brandul si modalitatea de livrare aleasa de tine, durata de livrare poate varia de la 2 zile pana la intre 10-15 zile.

Tu alegi optiunea preferata de livrare, iar in momentul in care comanda este expediata din depozit, te vom anunta.

Este posibil ca mai multe comenzi sa-mi fie livrate in acelasi colet?

Daca ai comandat mai multe produse cu aceeasi adresa de livrare, nu putem garanta ca vor fi livrate in acelasi colet. Cumularea a doua sau mai multor comenzi presupune abaterea acestora de la circuitul obisnuit si procesarea manuala a facturilor, fapt ce poate genera erori sau probleme de disponibilitate a produselor. Iti recomandam sa finalizezi o singura comanda care sa cuprinda toate produsele pe care doresti sa le achizitionezi.

Ce se intampla daca nu sunt la domiciliu in ziua livrarii?

Iti recomandam sa alegi livrarea la adresa locului de munca, in cazul in care in timpul orelor lucratoare nu esti in mod normal acasa. Daca, indiferent de adresa aleasa si de motiv, nu esti disponibil atunci cand soseste coletul, vei primi o nota cu informatii despre o noua incercare de livrare. Nota va contine numarul notei de transport si un numar de telefon pentru a stabili impreuna cu reprezentantul firmei de curierat o noua data de livrare.

Ce presupune serviciul "Deschiderea coletului la livrare"?

Atunci cand coletul ajunge la destinatie, il poti deschide sa vezi continutul in prezenta curierului, inainte se platesti. Verifica daca produsul sau produsele sunt cele comandate de tine, daca culoarea e ceea ce ti-ai dorit sau orice altceva in legatura cu starea articolelor. Daca iti doresti aceasta posibilitate, curierul este obligat sa astepte cat timp tu verifici continutul coletului. Sa stii ca optiunea asta nu presupune si probarea articolelor, ci doar verificarea lor.